top of page
Search
  • Writer's pictureBoban Stevanovic

"NEW" DRUŠTVENA MREŽA “SFToYou“

Naša društvena mreža, koja je u fazi izrade (mnogi naši članovi su imali priliku da vide, kako će ona izgledati) zvaće se “SFtoYou“. To će biti društvena mreža u mnogočemu slična Facebook-u ali u mnogočemu naprednija i modernija po mnogim funkcionalnostima s obzirom da imamo oko 200 plugin-ova koje Facebook nema. Pored toga naša društvena mreža će generisati profit prodajom reklamnog prostora, oglašavanjem i na još mnoge druge načine ali što je najbitnije, profit koji će ostvarivati raspoređivaće se se među našim članovima na unapred definisan način. Taj profit koji će nam generisati društvena mreža mi cemo deliti sa svojim članovima dok kod drugih društvenih mreža profit zadržavaju isključivo vlasnici tih društvenih mreža.

Način i uslovi registracije te pristup ovoj mreži i ostalim projektima, moguć je isključivo registracijom kroz Sistem SFT21.

U SFToYou imate mogućnost ostvarivanja dodatne zarada. Da dobro ste s hvatili, bićete plaćeni za korištenje naše društvene mreže SFToYou i možete samo da zamislite kakva Vam se mogućnost pruža. Svako deljenje, lajkovanje, objave, igranje igrica ..., doneće Vam zaradu, jer mi zarađujemo od saobraćaja kroz Advertising. To nije sve, uskoro se puštaju i ostali projekti, BA-biznis acount, Free Shop itd... Gde će svaki član SFT21, imati takođe mogućnost dodatne zarade.


Zaradu delimo sa članovima čime naša zajednica dobija pravi smisao reči “zajednica“.












61 views0 comments
bottom of page