top of page
Search
  • Writer's pictureBoban Stevanovic

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekat na internetu s naših prostora!

Updated: Jun 7, 2020


SFT21 je brand, naziv naše poslovno-društvene zajednice koja je osnov našeg franšiznog poslovanja. Naši članovi – franšizeri unutar te zajednice imaće na raspolaganju korišćenje naše društvene mreže “SFtoYou“ i učestvovati u razvoju našega WebShop-a a samim tim će imati mogućnost dodatne zarade. Na više načina, moći će da koriste našu kripto valutu kao platežno sredstvo unutar sistema i imaće pravo učestvovanja u razvoju svakoga investicionog projekta kojeg nameravamo da pokrenemo.

Nije potrebno predznanje da bi bili uspešni član našeg Sistema SFT21. Dovoljna je volja i želja za učenjem i usavršavanjem Vašeg sadašnjeg ili budućeg načina poslovanja, a kroz nadogradnju u našem sistemu, dobijate edukativne pakete InFace Univerziteta i potrebno je samo da sledite korake i uputstva koji Vas dovode do uspeha, pre ili kasnije.

IT sector pod Latinskim nazivom Semper Fideli Team (Uvek Veran Tim), koji je patentirao lični Programski sitem SFT21 koji pruža neograničene mogućnosti kako našem članstvu tako i razvoju Kompanije InFace Invest Group Ltd sa velikim finansijskim mogućnostima i razvojem u nedogled. Semper Fidelis Team se bavi i inovacijama na polju stvaranja Start-Up Kompanija, u razvoju Društvene mreže SFToyou i mnogih drugih poslova koji u budućnosti donose neograničene sigurnosti u napretku i razvoju svega nevedenog. Polovinom 2017. godine je formiran ozbiljan i veliki programerski tim koji uspešno radi na ostvarivanju zadatih ciljeva, a program razvoja je zasnovan na velikom dugogodišnjem iskustvu i vizionarskom predviđanju samog razvoja. Kompanija u samom startu ima viziju za narednih 10 do 15 godina budućeg razvoja sa unapred definisanim načinima i zadatim ciljevima i ostvarivanja istih uz pomoć menadzmenta i programera iz sektora Semper Fidelis Team-a.

SFT21 Business Concept

Franšizni online poslovni model genijalan je u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti i namenjen je svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

Našim članovima, budućim franšizerima ponudili smo 90-dnevni period poslovanja bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanja koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite nastaviti ili želite odustati, uz 100%-tnu garanciju vraćanja uloženog novca u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi. 


Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav internet posao, onda ste se susretali s ovim: 

  • Uvek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite

  • Jedna noga (linija) vam je uvek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspevali postići balans

  • Uvek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”

  • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni

  • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam

  • Niste uspevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli finansijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer REŠENJE je stiglo, i ono se zove – SFT21


Na ovakvu priliku sam čekao, slobodno mogu reći, od kada sam krenuo u affiliate poslovanje. Sada po prvi put imam priliku, a i vi ZAJEDNO sa mnom, biti na početku jedne velike priče, poslovnog modela koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno.

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu pravim hvalospev. Jer “svako svog konja hvali”, ali činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PREZENTACIJU! Traje sat vremena i VEOMA JE VAŽNO pogledati je pažljivo, pokušati shvatiti što je više moguće, a zatim pogledati još jednom zbog boljeg razumevanja. Ovo je možda i najvažnija stvar koju ste pogledali u poslednje vreme i nemojte to olako shvatiti. 




Pogledajte PowerPoint promociju:


Zašto je bitno registrovati se što pre?

Kompanija InFace Invest Group je prva u svetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao počinje sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, sopstvena kripto valuta i blockchain, sopstvena društvena mreža (SFToYou) te sopstveni platni procesor i još mnogo toga. Po čemu je ovaj sistem originalan:

  • NEMA RIZIKA 90-dnevni period  garancije na zadovoljstvo poslovanjem u kojem svaki član može bez ikakvog rizika testirati sistem i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u celini, dok član koji odluči nastaviti poslovanje, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA!

  • Automatizovani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadatak što ravnomernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

  • Model umrežavanja i raspodela profita, te sistemska škola sa 7 nivoa.

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page